Werkzaamheden

Schilderwerken

Alle schilderwerken, zowel binnen als buiten, wordt uitgevoerd met de juiste kennis en expertise. Wij werken alleen met de beste materialen en merken zoals Sigma, Boonstoppel en Wyzenol.  Hierdoor garanderen wij een hoge kwaliteit vakwerk en service.

Wij bieden u tevens adviezen over meerjarenplanningen en kleuradviezen. Hierdoor wordt onderhoud niet achterstallig en voorkomt u veel kosten op langere termijn.

Glas

Bij ons kunt u terecht voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Enkel glas, figuurglas, gehard glas, gelaagd glas, isolatieglas, hr++ glas, zonwerend glas, brandwerend glas, glas in lood, monumentaal glas, hardglazen puien en deuren.

Natuurlijk geven wij u persoonlijk advies over de toepassing van iedere glassoort. Door de juiste toepassing kunt u veel energie besparen en letsel door glasschade voorkomen.

Wandafwerking

Ook voor het aanbrengen van muurverven als tex, maar ook meerkleurenmuurverf, kwarts en andere technieken bent u bij ons welkom. Naast muurverf kunnen wij ook wandbekleding aanbrengen, zoals normaal behang, vinylbehang, scanbehang, Bekaert of Vescom.

Wij verzorgen tevens de juiste voorbehandeling van muren en plafonds.